• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • Siirt 19 °C

Beşiktaş Yıldızı Takıma Veda Ediyor Şok Gelişme

Beşiktaş Yıldızı Takıma Veda Ediyor Şok Gelişme
Beşiktaş takımının bomba stoperlerinden birisi olan Sivok ile ilgili çok sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Beşiktaşta SOn dakika transferleri. Beşiktaşın çek yıldızı olan TomaS Sİvok ile ilgili çok önemli gelişmeleri. Siyah Beyazlı ekebi yılız o

Beşiktaş takımının bomba stoperlerinden birisi olan Sivok ile ilgili çok sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Beşiktaşta SOn dakika transferleri. Beşiktaşın çek yıldızı olan TomaS Sİvok ile ilgili çok önemli gelişmeleri. Siyah Beyazlı ekebi yılız oyuncu veda etmenin eşiğinde. Yıldız oyuncunun yeni takımı peki ne?

İtalya'nın Udinese takımından 2008 yılında Beşiktaş'a gelen Çek stoper Tomas Sivok, sezon sonu Kartal'a veda edecek. 7 sezondur siyah beyazlı formayı giyen Sivok, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan epey uzak kaldı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu, yönetim ve teknik heyetin yeni mukavele konusunda istekli olmaması nedeniyle Beşiktaş'ta kalmayacak. Stoper Alexander Miloşeviç'in transferinin de Tomas Sivok'un kararında büyük rol oynadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim