• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Beşiktaş'ta Milosevic ve Opare Gençlerbirliği müsabakasında oynayacak mı?

Beşiktaş'ta Milosevic ve Opare Gençlerbirliği müsabakasında oynayacak mı?
Beşiktaş'ta Milosevic ve Opare Gençlerbirliği müsabakasında oynayacak mı?Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş Başkent Ankara'da 3 puan için sahaya çıkıyor.Siyah Beyazlılarda merak edilen yeni transferlerin oynayıp oynamayacağı.

Beşiktaş, lige verilen aranın ardından ikinci devreye Gençlerbirliği maçıyla başlıyor. Yarın oynanacak karşılaşma öncesi mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak olan siyah-beyazlı takımdaki tek sıkıntı ise takımda yaşanan sakatlıklar. Bilic’i mutlu eden şey ise kart cezaları biten Atiba ve Veli Kavlak’ın yarın sahadaki yerlerini alacak olmaları.

SAKATLAR İSTANBUL’A
Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan ve yarın ki Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayan oyuncular bugün İstanbul’a döndü. Bu futbolculardan Jose Sosa, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok’un tedavilerine İstanbul’da devam edilecek.

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Alexander Miloseviç ve Daniel Opare yarın ki Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunda yer alacak. Maçın gidişatına göre bu futbolcuları kullanacağının sinyallerini veren Bilic’in bir sürpriz yapıp bu iki isimden birini ilk 11’de oynatabileceği de ihtimaller arasında.

 

Bu haber toplam 2641 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim