• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Beşiktaşta Spor Gündemini Sallayan Şok Transfer

Beşiktaşta Spor Gündemini Sallayan Şok Transfer
Türkiyenin en iddialı takımlarından birisi olan BEşiktaş ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Beşiktaşın yeni trafnseri olan ALexander Milosevic istanbula geldi bu çok önemli gelişme spor gündemini çalkaladı işte o çok önemli geliş

Türkiyenin en iddialı takımlarından birisi olan BEşiktaş ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Beşiktaşın yeni trafnseri olan ALexander Milosevic istanbula geldi bu çok önemli gelişme spor gündemini çalkaladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları

Beşiktaş'ın, İsveç'in AIK kulübünden transfer ettiği Sırp asıllı İsveçli futbolcu Alexander Milosevic, İstanbul'a geldi.

Stockholm'den İstanbul'a gelen 22 yaşındaki futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, "Çok büyük bir kulübe geldim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kazanmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Havalimanından babası ve menajeriyle birlikte konaklayacağı otele geçen Milosevic'in, akşam saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic'le bir araya geleceği öğrenildi.

 

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim