• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 22 °C

Beyaz Show'da şarkıcı Göksel detone oldu Sosyal Medya Sallandı

Beyaz Show'da şarkıcı Göksel detone oldu Sosyal Medya Sallandı
Beyazıt Öztürk'ün sunduğu kendi adıyla ün salmış Beyaz Show bu hafta yine bir birinden ünlü konuklarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatırken tek keyifsiz olan kişi konuk olan Göksel oldu. Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a kon

Beyaz Show'a katılan Göksel, canlı yayında anons edilmesinden sonra stüdyoya yanlış yerden girmesi ve ardı ardına yaşadığı talihsizlerle dün geceki canlı yayına damgasını vurdu. Durumu çabuk toparlayan Göksel şarkısına devam etti.Ünlü oyuncu Göksel, katıldığı Beyaz Show'da stüdyoya yanlış yerden girince hemen herkesin gülmesine neden oldu.

 Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a konuk olan şarkıcı Göksel, stüdyoya yanlış yerden girdiği ve düştüğü için zor anlar yaşadı. Beyaz'ın da gülerek karşıladığı bu olaydan sonra şarkısına başlayan Göksel, bu kez detone olarak sahnede zorlandı.

Ancak daha sonra açıklama yapan Göksel, kulaklığı kapalı olduğundan enstrumanları duyamadığını ve bu yüzden moralinin çok bozulduğunu söyledi.

Bu haber toplam 2716 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim