• BIST 9530.47
  • Altın 2479.258
  • Dolar 32.4266
  • Euro 34.7773
  • Siirt 11 °C

Bilet Bayisi ile ucuz uçak bileti keyfi

Bilet Bayisi ile ucuz uçak bileti keyfi
Bilet Bayisi Türkiye’de faaliyet gösteren bütün havayolu şirketleri ile birlikte yüzlerce noktaya ulaşma imkanı sunuyor.

Bilet Bayisi Türkiye’de faaliyet gösteren bütün havayolu şirketleri ile birlikte yüzlerce noktaya ulaşma imkanı sunuyor.  THY, Anadolujet, Pegasus, Sun express, Atlasjet, Onur Air ve Borajet’in yer aldığı sitede istediğiniz firmanın ile istediğiniz yer uçun. Uçak Biletiniz www.biletbayisi.com adresinde.

2010 yılından itibaren almış olduğu uçuş lisansıyla birlikte küçük kapasiteli yolcu taşımacılığı diye tabir ettiğimiz dolmuş uçak taşımacılığını başlatan ilk şirket olmuştur. Borajet ile birlikte Adana (Şakirpaşa Havalimanı), Ankara (Esenboğa Uluslararası Havalimanı), Antalya (Gazipaşa Havalimanı),Balıkesir (Edremit Körfez Havaalanı), Bursa (Bursa Yenişehir Havalimanı), Diyarbakır (Diyarbakır Havalimanı), Çanakkale (Çanakkale Havalimanı), Hatay(Hatay Havalimanı), İstanbul (Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı), İzmir (Adnan Menderes Havalimanı), Muğla (Dalaman Havalimanı), Muğla (Milas-Bodrum Havalimanı), Sinop (Sinop Havalimanı), Siirt (Siirt Havalimanı), Trabzon (Trabzon Havalimanı), Tokat (Tokat Havalimanı) ve Uşak (Uşak Havalimanı) uçuş noktaları arasında yer almaktadır. Ayrıca Borajet yurtdışı uçuşları Yunanistan, Fransa, Lübnan ve KKTC’ye de uçuş imkanı sunuyor. Borajet uçak bileti sizler için uygun fiyat avantajı ile Bilet Bayisi sitemizde yer almaktadır.

THY’nın yan kuruluşu olup yurtiçi seferleri yapmaktadır. Türkiye’de genel itibariyle İstanbul ve Ankara merkezli havaalanı bulunan bütün şehirlere tarifeli uçak seferleri düzenlemektedir. Anadolu Jet ile seyahat edeceklere bir çok imkan sunmaktadır. Bulunduğunuz şehirden İstanbul veya Ankara merkezli aktarmayla üçüncü şehirlere uçma imkanı veriyor. Anadolu jet uçak bileti fiyatları avantajlarından yararlanmak istiyorsanız. En uygun uçak biletleri için Bilet bayisi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ucuz uçak bileti satışlarıyla havayolunu kullanacak yolculara büyük indirimler sunan Bilet Bayisi ile indirimli uçak bileti ile keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Havayolu yolculuğunu tercih edenlerin adresi olan site gün geçtikçe ziyaretçi kitlesini genişleterek ekonomik uçuş imkanı ile müşterilerini memnun ediyor.

 

Bu haber toplam 3423 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim