• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Bilicten OLAY İtiraf!

Bilicten OLAY İtiraf!
Beşiktaş'ın başarılı Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic kızı Sofya ile ilgili çok sıcak ve çok samimi itiraflarda bulundu.Bilicîn şok itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Siyah Beyazlı ekibin başarılı Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Bilic, geçtiğimiz günlerde kız çocuk sahibi olmuştu.Kızına Sofya ismini koyan Bilic, neden kızına Sofya ismini koyduğunu çok ilginç cümlelerle dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ülkesine özel açıklamalar yaptı. Süper Lig'de liderliği kimselere bırakmayan siyah-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk yarışında takımının durumunu, başarıya giden faktörleri, Demba Ba ile ilgili düşünceleri, dış görünüşü ile ilgili konuştu ve yeni doğan kızının isminin sırrını açıkladı.  Hırvatistan'ın Slobodna gazetesine konuşan Bilic, Beşiktaş için çok çalıştığını ve yoğun mesai harcadığını söyledi, "Şu anda önemli olan sıralamadaki yerimiz ya da lider olmamız değil. Asıl önemli olan iyi futbol oynuyor olmamız.

Her maç ofansif bir karakter ortaya koyuyor ve kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu akılsızca saldırmak anlamına gelmiyor. Elbet hesaplı bir şekilde davranıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2534 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim