• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 26 °C

BJK - Konyaspor maçında Demba Ba Fırtınası esecek

BJK - Konyaspor maçında Demba Ba Fırtınası esecek
SİİRTAJANS-BJK - Konyaspor maçında Demba Ba Fırtınası esecek Beşiktaş kafilesi Konya'ya uçtu Hedef 7'de 7 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Torku Konyaspor'la karşılaşacağı maç için Konya'ya uçtu.

Siirt Ajans BJK - Konyaspor maçında Demba Ba Fırtınası esecek Beşiktaş kafilesi Konya'ya uçtu Hedef  7'de 7 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Torku Konyaspor'la karşılaşacağı maç için Konya'ya uçtu.

BJK - Konyaspor maçında Demba Ba Fırtınası esecek Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Konya'ya gitmek için havalanan siyah-beyazlı takımda yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Torunoğulları ve Mete Vardar da yerinialdı.

Beşiktaş" class="klink">Beşiktaş'ta son antrenmanda takımla birlikte çalışan Demba Ba ve Cenk Tosun da konyaya gidenler arasında bulunurken, sakatlıkları süren Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ve Necip Uysal, Konya'ya oynanacak maça götürülmediler.

Siyah-beyazlıların 20 kişilik kadrosunda yer alan futbolcular ise şöyle:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Demba Ba.

Bu haber toplam 3297 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim