• BIST 9719.08
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 25 °C

Bomba Gelişme Arabada Erkekle....

Bomba Gelişme Arabada Erkekle....
30 Kasım günü Erzurum'da bir arazide araba içerisinde uygunsuz şekilde yakalanan okul müdürü hakkında dava açıldı. Erzurum'da bir otomobilde bulunan 2 şahıs uygunsuz vaziyette polis tarafından yakalandı. Erzurum'da otomobil içerisinde polisler tarafından

ERzuru da tüyleri diken diken eden bir gelişme yaşanıldı. Son zamanların en çok konuşulan çok önemli illerinden birisi olan ERzurum da otomobil içerisinde polisler tarafından uygunsuz bir şekilde yakalanan okul müdürü  ile plastik doğrama ustası hakkında dava açıldığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Erkek erkeğe hayazısca hareketlerde bulunma suçunda iki kişi hakkında hapis cezası istendiği ortaya çıktı.

Milliyette şu ifadelere yer verildi:Erkek erkeğe 'hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan iki kişi hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Olay, 30 Kasım günü merkez Yakutiye ilçesindeki boş bir arazide meydana geldi. Uygulama yapan polis ekipleri, saat 17.30 sıralarında park halinde gördükleri Otomobilin yanına yaklaştı. Polis, otomobilin arka kısmında 49 yaşındaki İ.K. ile 46 yaşındaki E.Ö.'yü oral seks yaparken yakaladı. Emniyette ifadeleri alınan İ.K. ve E.Ö. internette tanıştıktan sonra buluşmaya karar verdiklerini anlattılar.

Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim