• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Bombalı saldırıda yaralanan polisimiz ŞEHİT oldu

Bombalı saldırıda yaralanan polisimiz ŞEHİT oldu
Bombalı saldırıda yaralanan polisimiz ŞEHİT oldu Sultanahmet'te bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Siirt Ajans Bombalı saldırıda yaralanan polisimiz ŞEHİT olduSultanahmet'te bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. 


Sultanahmet'te bulanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi.Bombalı saldırıda yaralanan polis memuru ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu. olay yeri ekipleri olay yerined incelemelerde bulunuyor. olay yerinde iki adet patlamamış el bombası bulundu bombalar ekipler tarafından imha edildi. yaşanan olayda ne yazıkki bir polisimiz yaşamını kaybetti.

Bombalı saldırıda yaralanan polisimiz ŞEHİT oldu

Patlamada ilk belirlemelere göre bir polis yaralandı. Yarlı polis Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi atına alındı.


Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İkinci bir patlama ihtimalini değerlendiren polis, bina çevresinde güvenlik tedbirleri aldı. Olay yerine boma imha uzmanları da sevk edildi. Sultanahmet Meydanı'ndaki hareketlilik sürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim