• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 29 °C

Boşanma haberleri gündeme bomba gibi düştü!

Boşanma haberleri gündeme bomba gibi düştü!
Ünlü çift Emre Altuğ ile Çağla Şıkel boşanma hakkında çıkan habere ateş püskürerek cevap verdi. Boşanma haberleri sosyal medyayı çarkaladı detaylar...

SİİRTAJANS.com - Çağla Şıkel Emre Altuğ Ayrılığında Flaş gelişmeler ..Emre Altuğ ile boşanma kararları açıklanan Çağla Şikel, hakkında çıkan habere Adeta ateş püskürerek cevap verdi.Basketbolcu Tunçeri'yle gizlice buluştuğu iddiaları gündeme gelen Şikel, "Bu iddialar şaka gibi. Açıklama yapmaya bile gerek yok. Kerem, Emre'yle ortak dostumuz." dedi.

Çağla Şıkel Emre Altuğ Ayrılığında Flaş gelişmeler ..

Çağla Şikel Emre Altuğ Boşanarak ayrıldı ve magazin dünyasında yaşanan bu gelime buyuk bir yer aldı. Mahkemeye birlikte gelen çift anlaşmalı olarak evliliklerine son noktayı koydular ve hiç bir beyannatta bulunmadan yapmadan ayrılayrıldılar. İki evlat sahibi olan Emre Altuğ İle Çağla Şikel bu konuda kirli lafların dolaşılmasını istemiyor ve arada bir 3. Kişinin olmadığını ifade ediyorlar.

Çocukların velayeti Çağla Şikel’de kaldı ve arkadaş olarak geldikleri boşanma salona anlatılan gibi dedikoduların bulunmadığını da ispatlamış oldular.

Şikel'in geçen kış Kuruşme'de hayli samimi görüldüğü basketbolcu Kerem Tunçeri'yle geçen yaz da Çeşme'de arkadaşlarının teknesinde gizlice buluştuğu iddiaları gündeme geldiğinde Şikel, "Bu iddialar şaka gibi... Açıklama yapmaya bile gerek yok. Kerem, Emre'yle ortak dostumuz, Çeşme kazan biliyorsunuz. Sürekli aynı beach'teyiz, Emre de ben de karşılaşıyoruz... Herhalde insanlar bunu görüp böyle bir şey uydurdu" demişti.

 

Çağla Şikel  "İnsanlar hala Çağla programda gülüyor diyorlar. Bu benim işim. Konuklarımı iyi ağırlamak zorundayım. İnsanın hayatında başına ne geliyorsa gelsin, işini her zaman iyi yapmak zorundadır. Aylar önce yayında bir kaza yaşamıştım. Göğsüm açılmıştı. Talihsiz bir olaydı. Çağla göğsünü reyting için açtı demişlerdi. Sizi memnun edemedim, iki çocuk emzirdim ben.

 

Çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. O yazan kişi kendini biliyor. Onunla mahkemede göz göze geleceğiz. Emre Altuğ ile mutlu bir yuva kurduk ama boşanmamıza insanlar şaşırmış olabilirler. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik. Daha önce alınmış karardır. Dedikodularda adı geçen kişi benim arkadaşımdır. Emre Altuğ ölene kadar çocuklarımın babasıdır."

Bu haber toplam 3521 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim