• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Bu 2 İşçi Yürekleri ağza getirdi

Bu 2 İşçi Yürekleri ağza getirdi
Bu 2 İşçi Yürekleri ağza getirdi denizlide yaşanan bu görüntü yürekleri ağıza getirdi.bir binanın beşinci katında balkonda çalışan bir işçinin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmasını sürdürmesi görenleri şaşırttı. Olay bir vatandaş tarafından saniye sa

Siirt Ajans Bu 2 İşçi Yürekleri ağza getirdi denizlide yaşanan bu görüntü yürekleri ağıza getirdi.bir binanın beşinci katında balkonda çalışan bir işçinin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışmasını sürdürmesi görenleri şaşırttı. Olay bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.  


Bu 2 İşçi Yürekleri ağza getirdi Denizli’nin Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yeni yapılan bir binanın 5. katında yaşananlar dikkat çekti. Binanın 5.katında balkon askılığı takmaya çalışan bir kişi balkon demirlerinin üzerine çıktı. Herhangi bir güvenlik önlemi almayan kişinin iki eliyle tutunarak askılığı takmaya çalışması tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.

 

İş güvenliği olmamasından dolayı her yıl yüzlerce insanın hayatını kaybettiği Türkiye’de, ölüme davetiye çıkaran bu olay herkesi şaşkına çevirdi. Yoldan geçen bir kişi tarafından cep telefonu ile olay görüntülenirken, cep telefonuyla olayı çeken şahıs, işçi güvenliğinin olmamasından dert yandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1418 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim