• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Bu Tarz Benim İle İlgili Şoke Eden Bomba Gelişmeler

Bu Tarz Benim İle İlgili Şoke Eden Bomba Gelişmeler
Bu Tarz Benim TV8'de süratli başladı. Fenomen olan Bu Tarz Benim'in 12 Ocak günü saat 15.30'da süregelen yeni yayınında günün birincisi bin lira alıyor.Melissa ve Kızlar arasında büyük tartışmalar yaşandı.Bu Tarz Benim ile ilgili tüm haber ve videolara ac

Bu Tarz Benim TV8'de süratli başladı. Fenomen olan Bu Tarz Benim'in 12 Ocak günü saat 15.30'da süregelen yeni yayınında günün birincisi bin lira alıyor.Melissa ve Kızlar arasında büyük tartışmalar yaşandı.Bu Tarz Benim ile ilgili tüm haber ve videolara acunn.com'dan ulaşabilirsiniz.TV8 kanalına transfer olan Bu Tarz Benim yarışması 12 Ocak günü ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni kanalındaki ilk gününde formatta yeni bir değişikliğe gidildi.

Bu Tarz Benim TV8'de hızlı başladı. Fenomen olan Bu Tarz Benim'in 12 Ocak günü saat 15.30'da başlayan yeni yayınında günün birincisi bin lira alıyor. Özden Cerrahoğlu, Almila Kuroğlu, Nazlı Sultan Yayla, Maria Surina, Gülnihal Candan, Gülay Hançer, Emel Özkızıltaş gibi dikkat çeken profillerin yer aldığı Bu Tarz Benim'de bir de sürpriz değiliklik var.  Artık Bu tarz Benim'de haftanın birincisi ve elenen ismi dışında bir de günün bir numarası seçilecek. Günün Birincisi olan kişi ise Bu Tarz Benim'den bin liralık çek alacak.

Bu Tarz Benim Yarışmasını alan Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8, Öykü Sertel'in sunumu, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğiyle ikinci bölüm yayınına start verdi. Bu Tarz Benim yarışması yeni kanalı TV8'de her gün sata 15.30 ile 18.50 arasında ekrana geliyor.

Bu haber toplam 3096 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim