• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Bu Tarz Benim Yarışmasında Şok Gelişmeler Kim Elendi?

Bu Tarz Benim Yarışmasında Şok Gelişmeler Kim Elendi?
90'lar konseptinin canlandırıldığıBu Tarz Benim yarışmasında bir gün evvel akşam epey bir enteresan anlamış olur yaşandı.90'lar konseptinin canlandırıldığı Bu Tarz Benim yarışmasında dün akşam oldukça ilginç anlar yaşandı. Bu Tarz Benim yarışmasında bu h

Final gecesi tanıtımında Nur Yerlitaş'ın "Çok bomba sürpriz bir şey oldu bomba şok oldum hiç beklemiyordum" dediği duyuluyor. Ekranların en çok seyredilen, Show Tv'nin en merak edilen, en tarz programı Bu Tarz Benim 'de dün akşam şaşırtıcı bir isim elendi!Bu Tarz Benim'de Yıldız Tilbe'nin konuk jüri koltuğunda oturduğu eleme gecesinde Bu Tarz Benim'e veda eden isim kim oldu?

 

 

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim'de, bu hafta eleme heyecanı yaşandı.Show Tv ekranlarının en çok izlenen ve reyting rekorları kıran sevilen moda programı 'Bu Tarz Benim'de kim elendi?

Hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşan Bu Tarz Benim'den ayrılan yarışmacı, Cumartesi akşamı yayınlanan eleme gecesinde belirlendi.

HANGİ YARIŞMACI GİTTİ?

Gizem Güler, jüriden en az oyu alan kişi oldu ve Ayşenur ile jürinin karşısına çıktı.

İki yarışmacı da jüri üyelerinden 2'şer oy aldı. Ayşenur ile Gizem arasında son tercihi Yıldız Tilbe yaptı ve Ayşenur'u seçti.

 

ELENEN İSİM GİZEM GÜLER

Gecenin sonunda Gizem Güler elendi ve gözyaşları içinde programa veda etti.

Bu haber toplam 4915 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim