• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Bu Tarz Benim yepyeni bomba jürisi ile SHOW TV'de başlıyor!

Bu Tarz Benim yepyeni bomba jürisi ile SHOW TV'de başlıyor!
Bu Tarz Benim yepyeni bomba jürisi ile SHOW TV'de başlıyor!Fenomen yarışma yenilenmiş kadrosu yeni jüri üyleleri ve yarışmacıları ile yakında SHOW TV'de sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bu Tarz Benim yepyeni jürisi ile SHOW TV'de başlıyor!Düşük bütçesine rağmen büyük ses getiren ve izlenme rekorları kıran yarışma programı paylaşılmamış ve yapımcısı ile SHOW TV mahkemelik olmuştu.

 İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, programı Büyük Risk yarışmasını hazırlayan Joker Yapım'la yapma kararı aldı.

 

19 Ocak'ta ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmanın sunumunu ise Öykü Serter’den devralan Ebru Akel üstlenecek. Jüri koltuğunda ise renkli kişiliğiyle ünlü modacı cemil ipekçi, manken Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna oturacak.

 


Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’, yeni sezonu ve yeni jürisiyle Show TV’de seyircisini ekran başına kilitleyecek. Birbirinden ünlü konuklarıyla ve görsel şovlarıyla yine modanın kalbinin atacağı program çok yakında başlıyor! Programın yeni sunucusu ise, herkesin yakından tanıdığı Ebru Akel olacak.

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstleneceği programda bir çok sürpriz de yer alacak. Yeni jüri kadrosuyla yeni yayın dönemine bomba gibigirecek olan Bu Tarz Benim, yine seyircisini ekran başına kilitleyecek.

 

Bu haber toplam 2552 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim