• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 14 °C

Bu Tarz Benim'de Acun Ilıcalı bombası!

Bu Tarz Benim'de Acun Ilıcalı bombası!
Bu Tarz Benim'de Acun Ilıcalı bombası!Bu Tarz Benim'de bu gece eleme heyecanı var!Bu Tarz Benim TV8 ve Show TV ekranlarına aynı anda geliyor.Bu akşam iki kanalda da eleme gecesi heyecanı yaşanacak.

Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim için mahkemeye başvurmuş ve kazanmıştı.Show TV'nin bu karardan sonra format değişikliğine önümüzdeki hafta geçmesi bekleniyor.Bu akşam yine eski format devam edecek.

TV8 Bu Tarz Benim'de bu akşam Acun Ilıcalı konuk jüri üyesi dinlenen şarkılarını seslendirecek olan Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey programa renk katacak.

Show tv Bu tarz benim'de ise yine sahnede Bülent ersoy yer alacak.

TV8

Programın bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi “Acun Ilıcalı”.

Programda ayrıca; büyük beğeni ile dinlenen şarkılarını seslendirecek olan Edis, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey programa renk katacak.

“Bu Tarz Benim Eleme Heyecanı” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 7 Şubat Cumartesi akşamı saat 22.00'de TV8 ekranlarında.

SHOW TV

Yapımcılığını 'Joker Yapım'ın üstlendiği; sunuculuğunu ise Ebru Akel'in yapacağı 'Bu Tarz Benim', yeni sezonuyla adından çok söz ettirecek! 'Bu Tarz Benim''in yeni sezon eleme gecelerinde jüri koltuğuna ekranlardan tanıdığımız ünlü isimler oturacak. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 Bin TL büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar.

En tarz kadın olmak için; birbirinden iddialı 13 yarışmacı bir yandan jüriye tarzlarını beğendirmeye çalışacak, bir yandan da rakiplerini geçmek için kıyasıya mücadele verecek. Programın yepyeni jürisi ise, birbirinden farklı konsept ve konularıyla yine seyircisini ekrana kilitleyecek.

'Bu Tarz Benim'' yeni sezonu ile hafta içi her gün saat 16.00'da Show TV'de!

MAHKEME KARARINI VERDİ!

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu Bu Tarz Benim hakkındaki mahkeme kararını açıkladı. İşte o yazı:

Türkiye iki ayrı kanalda aynı logo aynı formatta iki programla karşı karşıya kaldı: Bu tarz benim.. Aslında herşey Show TV'de büyük sükse yapan programın yapımcısı Prodouction House'un, paralarını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmeyi fesh etmesi ile başladı.

Ardından yapım şirketi TV8 ile anlaşmaya vardı ve program aynı jüri üyeleri ve dekor ile yayınlanmaya başladı. Bu gelişmeler üzerine Show TV Ebru Akel'in sunuculuğu ve Bülent Ersoy gibi önemli bir ismin jüri üyeliği ile programı aynı şekilde sürdürmeye başladı.

Yapımcı şirket ile Show TV karşılıklı olarak birbirlerinden mahkemede şikayetçi oldu. Bugün mahkeme merakla beklenen kararını verdi ve Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasına tedbir koydu. Tedbir kararında Show TV'nin Bu Tarz Benim adıyla farklı bir yarışma düzenleyebileceği ancak konsept, moda, trend içerikli program yapamayacağı belirtildi. Böylece Bu Tarz Benim yarışması sadece TV8'de yayınlanacak. (Milliyet - Ali Eyüboğlu)

Bu haber toplam 3972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim