• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Siirt 12 °C

Bu Tarz Benim'de herkesi şok eden eleme!

Bu Tarz Benim'de herkesi şok eden eleme!
Bu Tarz Benim'de herkesi şok eden eleme!.SHOW TV ekranlarının büyük birbeğeniyle izlenenmoda şov programı BU Tarz Benim’de bu hafta elemeheyecanı vardı.BU hafta Bu Tarz Benim’e çok sürprizbir isim veda etti.Beklenmedik bir şekildeveda eden o sürpriz i

SHOW TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen moda şov programı BU Tarz Benim’de bu hafta eleme heyecanı vardı.BU hafta Bu Tarz Benim’e çok sürpriz bir isim veda etti.Beklenmedik bir şekilde veda eden o sürpriz isim jüriyi ve stüdyodakileri şok etti.


Ekranlara geldiği günden bu yana büyük bir beğeniyle izlenen moda şok programı BU Tarz Benim de bu hafta yine eleme heyecanı vardı.Bu Tarz Benim’in bu haftaki sürpriz konuğu ise şarkıcı Ceylan oldu.BU hafta Bu Tarz Benim’de son ikiye kalan iki yarışmacı Özlem Özden ve Ezgi Baylar arasında kıyasıya bir mücadele vardı.Yarışmaya veda eden isim Özlem Özden oldu. Jüriden en az oyu alan yarışmacı Özlem Özden olurken, yarışmacıların ismini söylediği kişi ise Ezgi Baylar oldu. Özlem Özden ve Ezgi Baylar, jürinin karşısına geçti. Jürinin kararıyla Bu Tarz Benim’e veda eden isim Özlem Özden oldu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3738 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim