• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor bomba gelişmeler

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor bomba gelişmeler
TÜrkiye de bir fenomen yarışma programı haline gelmekte olan BU TARZ BENİM yarışma programı ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı heyecanlı dakikalar sosyal medyayı çalkaladı.

SHOW Tv ekranlarının çok sevilen  ve ekranların FEnomen yarışma programı haline gelmiş olan BU TArz Benim de heyecanlı dakikalar yaşanılıyor. Bu TArz Benim olay yaratmaya devam ediyor son hızıyla. CUmartesi akşamı yayınlanan sözde canlı final bölümü ile izleycilerden büyük eleştiri almakta olan fenomen yarışma aynı tepkiyi kanaldan da aldığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Show TV'de yayınlanmakta olan Bu Tarz Benim'in final bölümünde yaşananlara tepki gösteren Show TV yönetimi, "Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir." açıklaması yaptı.

Show TV, canlı yayınlanması gerekirken seyircisiz ve jürisiz yayınlanan final bölümü ile ilgili açıklamasında  "bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur." dedi.

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim