• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor Şok Skandallar

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor Şok Skandallar
Bu Tarz Benim yarışmasının olaylı bir şekilde TV8 kanalına transfer olmasının ardından Show TV'nin yaptığı suçlamalara yapımcı firma Production House'dan zehir zemberek karşılık geldi.Show TV ile yapımcı şirket arasında "canlı yayın skandalı" nedeniyle pa

Bu Tarz Benim yarışmasının olaylı bir şekilde TV8 kanalına transfer olmasının ardından Show TV'nin yaptığı suçlamalara yapımcı firma Production House'dan zehir zemberek karşılık geldi.Show TV ile yapımcı şirket arasında "canlı yayın skandalı" nedeniyle patlak veren Bu Tarz Benim polemiği büyüyor.Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi.

Show TV'de ekrana gelen ve jüri kadrosunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu 'Bu Tarz Benim' isimli Yarışma, Cumartesi gecesi yayınlanan final bölümü banttan yayınlanması tepki toplamıştı.


Programın canlı yayınlanacağı duyurulmuş, ancak final bölümü 4 saat boyunca banttan yayınlanmıştı.

Show TV, skandala neden olan yayının ardından bir açıklama yaptı ve yapımcı şirketi "hukuki, etik ve ahlaki" davranmamakla suçladı.

Show TV'nin bu suçlamalarına programın yapımcıları Haluk Şirin ile Caner Erdem bugün yaptıkları yazılı açıklamayla sert tepki gösterdi.

 

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim