• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Bu Tarz Benim'de Şok Gelişme

Bu Tarz Benim'de Şok Gelişme
SHov tv ekranlarının çok ama çok sevilen ve beğenilen ve son zamanlarda ekranların en çok konuşulan çok önemli programı haline gelmekte olan BU Tarz Benim programında çok önemli gelişmelerin yaşanıldıı ortaya çıktı. BU Tarz Benim de heyecanlı dakikaların

Son zamanların en çok konuşulan çok önemli süper programları arasında yer alan BU Tarz Benim de çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. BU tarz benim de 3 isim ile final gecesi yapıyor bu gelişme gündeme bomba gib idüştü. Birincinin 100 bin tl ödül alacağı geceye MUhteşem hazırlıklar sürüyor bu gelişme gündemde çok konuşulacak. Geceye elenen yarışmacılar da nur bozarın dans ve şovu ile damga vuracağı ortaya çıktı.

 jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erezve Kemal Doğulu yer aldığı Bu Tarz Benim'de Final Gecesinde ise yarışalacak isimler Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Ayçan - Nurcan kardeşler oldu.
 
Birincilik yolunda, hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi yarışa bir adım önde başlayacak. Gecenin sonunda canlı yayınla jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.
 

Bu haber toplam 3166 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim