• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Bülent Arınç'tan FLAŞ istifa edin çağrısı

Bülent Arınç'tan FLAŞ istifa edin çağrısı
Bülent Arınç sosyal medyadan paylaştığı taziye diledinin akabinde FLAŞ istifa edin çağrısı yaptı.Görevinde zaafı olanları istifaya davet Bülent Arınç'ın bu çağrısının Ak Parti'de nasıl karşılanacağı büyük merak konusu..

Arınç, sosyal medya hesabından Ankara’daki terör saldırısı için taziye mesajı yayımladı. Arınç, “Görevlerinin ifasında zaaf gösteren makamlar varsa şayet, mutlaka gereği yapılmalıdır.” dedi. 

Arınç’ın şunları paylaştı;

*Ankara’da meydana gelen terör saldırısını nefretle lanetliyorum.

*Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden TSK mensuplarımıza ve masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, silahlı kuvvetlerimize ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

*Terör, zaaf kollar ve zaaf kullanır. Ülkemizde ve özellikle Başkent’in en merkezi yerlerinde bir süredir yaşanan terör eylemlerinde istihbarat ve güvenlik zaafı olduğu iddiaları ciddiye alınmalı ve başta Sayın Başbakan’ımızın ve hükümetimizin olanca gayretlerine, hassas idarelerine rağmen görevlerinin ifasında zaaf gösteren makamlar varsa şayet, mutlaka gereği yapılmalıdır.

*Terör, devletin güvenlik kapısını kırıp milletin canını almaya niyet etmişken, hiçbir isim, hiçbir makam, hiçbir gerekçe ve hiçbir aidiyet insanların canından, milletimizin huzuru ve devletimizin bekasından daha üstün değildir.”

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim