• BIST 9719.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Burcin Orhon Alzheimer mi?

Burcin Orhon Alzheimer mi?
Daha sık olarak yaşlılarda görülen unutkanlık hastalığı olarak da bilinen Alzheimer bu kez ünlü tiyatrocu Süheyl Uygur'un eşi Burçin Orhon'u kıskacı altına aldı. Ünlü sunucu Süheyl Uygur'un eşi açıklama yaptı. Burcin Orhon Alzheimer olduğunu itiraf etti.

Daha sık olarak yaşlılarda görülen unutkanlık hastalığı olarak da bilinen Alzheimer bu kez ünlü tiyatrocu Süheyl Uygur'un eşi Burçin Orhon'u kıskacı altına aldı. Ünlü sunucu Süheyl Uygur'un eşi açıklama yaptı. Burcin Orhon Alzheimer olduğunu itiraf etti. Burçin Orhon'a Alzheimer teşhisi konulduğu açıklandı.

 

Hastalık tiyatrocu eşi Süheyl Uygur ve çocukları başta olmak üzere tüm sevenlerini üzdü.Süheyl Uygur'un eş Burçin Orhon için Alzheimer hastalığı teşhisi konulmuştu. Orhon 2.sayfa programında bu hastalıkla ilgili yaşadıklarını anlattı.


Hastalığın ilk evresinde olduğunu söyleyen eski dansçı Burçin Orhan, “Doktorların dediğine göre, uzun süreli depresyon ve stres yüzünden bu hastalığa yakalanmışım. Doğumdan sonra kilo aldım, işimi yapamadım ve senelerce üzüntümü içime attım. Şimdi çıktı sonuçları” dedi.  Eşi ve çocuklarının kendisine destek olduklarını anlatan Orhon, “Bazen kullanacağım kelimeleri unutuyorum. Ekranda altyazıları okuyamıyorum ya da konuşulanları algılayamıyorum. Konuşurken bazen bana not yazıyorlar, bu şekilde anlaşıyoruz” diye konuştu.  Tedavisini yarıda kesen Orhon, bunun sebebini ise şöyle açıkladı:  “Tedavimi bırakmamın nedeni, gittiğim hastane. Bana 2 yıl önce 'Şeker hastasısın' dediler. Geçtiğimiz aylarda da 'Değilmişsin' diyerek ilaçlarımı kestiler. Şimdi ben orada nasıl Alzheimer tedavisi görürüm?  İyi bir hastane bulana kadar tedavi olmayacağım.” Stargazete

Bu haber toplam 3210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim