• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 13 °C

Burçin Terzioğlu İlker Kaleli'yi ailesi ile tanıştırdı!

Burçin Terzioğlu İlker Kaleli'yi ailesi ile tanıştırdı!
Burçin Terzioğlu İlker Kaleli'yi ailesi ile tanıştırdıGüzel oyuncu Burçin Terzioğlu oyuncu İlker Kaleli arasındaki aşk dolu dizgin devam ediyor.Mutlu birliktelikte flaş gelişme yaşandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre,Burçin Terzioğlu İlker Kaleli'yi ailesi ile tanıştırdı!

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nu önceki gün babası ve ablası sette ziyaret etti. Terzioğlu, aşk yaşadığı iddia edilen İlker Kaleli'yi ailesiyle tanıştırdı.

Burçin Terzioğlu, adının aşk dedikodularına karıştığı rol arkadaşı İlker Kaleli ile ilk kez set dışında görüntülendi. Etiler'de bir mekana aynı araçla giden çifte, Terzioğlu'nun babası ve ablası da eşlik etti.

Kaleli, Terzioğlu'nun ailesiyle tanışıp sohbet etti. İlerleyen saatlerde Sinem Kobal'ın da dahil olduğu masadan ilk olarak baba Terzioğlu ayrıldı.

Kaleli, Terzioğlu ve Kobal ise aynı araca bindi. Terzioğlu muhabirlerin, "Sevgilinizi ailenizle mi tanıştırdınız?" sorusuna sessiz kalmayı tercih etti.

Burçin Terzioğlu, Haziran 2008'de evlendiği Murat Yıldırım'dan Haziran 2014'te boşanmıştı. Terzioğlu ile Yıldırım boşanmayı şu açıklamayla duyurmuştu:

"Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

 

Bu haber toplam 3125 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim