• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • Siirt 21 °C

Burcu Esmersoy Hakkında Bilinmeyenler!

Burcu Esmersoy Hakkında Bilinmeyenler!
NTV SPOR ekranlarının sevilen güzel sunucusu Burcu Esmersoy şok ayrılık sonrası otaya çıkan gerçekler gündemde bomba etkisi yarattı.Esmersoy, Başar Savur ile şok ayrılığı ve perde arkasında yaşanan gerçekler şok etti.

Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Burcu Esmersoy geçtiğimiz günlerde şok bir ayrılığa imza atan sevgilisi Başar Savur ile gündeme bomba gibi düşmüştü.Güzel sunucunun o ayrılık iddiaları hakkında ortaya atılan dedikodular gündeme bomba gibi düştü.

Güzel sunucu Burcu Esmersoy istenmeyen gelin iddialarıyla ilgili olarak çıkan dedikodular gündemde bomba etkisi yarattı. Servetleriyle Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Savur Ailesi, oğullarının güzel sunucuyla evlenmesine karşı çıktı. Başar Savur da bu durumu nişanlısına açıklayınca, ikili arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Burcu Esmersoy da yıldız futbolcu Arda Turan'ın yanına Madrid'e gidince; sosyetik nişanlısı tarafından terk edildi.

Bu arada güzel sunucu, 'istenmeyen gelin' durumunu çok değil bundan yaklaşık 2 yıl önce de yaşamıştı. Yine Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin ferdi olan Sami Kiresepi ile ABD'de nişanlanan Burcu Esmersoy, sosyetik aşkının ailesinden veto yemişti. Hatta o dönem Kiresepi Ailesi'nin güzel sunucuya düğünden önce 'evlilik sözleşmesi' yaptırmak istediği de iddialar arasındaydı

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4342 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim