• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Burcu Esmersoy neden şok oldu!

Burcu Esmersoy neden şok oldu!
Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan Ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy ile Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar hakkında aşk dedikoduları çıktı.

SİİRTAJANS.com - Manken ve sunucu Burcu Esmersoy, katıldığı Hülya Avşar Show'da bugüne kadar yaşadıklarıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü sunucuyu programında konuk eden Hülya Avşar “Burcu Esmersoy'un nasıl bir ailesi var dediğim zaman şoklara girdim”şeklinde çok önemli beyenatlarda bulunduğu ortaya çıktı. 

Burcu Esmersoy’da “22 sene boyunca babaanne ve dede ile birlikte yaşadım, annemin kayınvalidesi vefat edene kadar 12 sene kadar anneme teyze dedim” dedi ve “Ben yere düştüğüm zaman annecim diye değil babaannecim diye ağlarmışım” dedi.

Esmersoy Hülya Avşar’ın “Karşındaki erkek sana ne yaptığı zaman gönlünü fethedebilir?” sorusu üzerine “Dünyadaki tek kadın gibi hissettirirse”cevabını verdi. Ünlü sunucu aile özlemini şu cümlelerle dile getirdi “Aile kurmak istiyorum kendi ailem olmadığı için”

Arda Turan'la yakınlığı yüzünden sık sık dedikodulara maruz kalan Esmersoy, Neymar'la çektiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Bu haber toplam 3614 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim