• BIST 9918.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Burcu Esmersoydan Şok Gelişme ..AVMde aşk hayatını ..!!

Burcu Esmersoydan Şok Gelişme ..AVMde aşk hayatını ..!!
Burcu Esmersoydan Şok Gelişme ..AVMde aşk hayatını ..!! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan yine çarpıcı açıklamalar güzel yıldız artık magazin gündemlerinde olmak istemediğini sözledi. Arda Turan'ın 150 Bin Tl'lik teklifi ve reklam çekimleriyle ün kazanan Bur

Siirt Ajans Burcu Esmersoydan Şok Gelişme ..AVMde aşk hayatını ..!! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan yine çarpıcı açıklamalar güzel yıldız artık magazin gündemlerinde olmak istemediğini sözledi. Arda Turan'ın 150 Bin Tl'lik teklifi ve reklam çekimleriyle ün kazanan Burcu Esmersoy, bşraz durulmak istediğini söyledi.

 

Burcu Esmersoydan Şok Gelişme ..AVMde aşk hayatını ..!! Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Burcu Esmersoy, Alışveriş merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı.İş ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Burcu Esmersoy, avm çıkışında yakalandı. Son günlerde adından sıkça söz edilen güzel sunucu Burcu Esmersoy geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülendi.

 

 

Son günlerde adından sık sık bahsedilen ve bundan oldukça rahatsızlık duyan Burcu Esmersoy, ''Biraz Durulmak En İyisi'' dedi. Aşk ve iş hayatıyla son günlerin en çok konuşulan ismi haline gelen Burcu Esmersoy, İstinye'de bir AVM'deydi.

Yalnız başına geldiği alışveriş merkezine girer girmez tüm dikkatleri üzerine çeken Esmersoy, beresinden, yırtık pantolonuna kadar giyimiyle stilini konuşturdu.

Esmersoy, "Son zamanlarda çok gündeme geldim. Biraz durulmak en iyisi bu seferlik bir şey sormayın arkadaşlar" dedi.

Bu haber toplam 3053 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim