• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 15 °C

Çağatay Ulusoy İçin BOMBA İddia!

Çağatay Ulusoy İçin BOMBA İddia!
Yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.Ünlü aktör için ortaya atılan şok iddia gündeme bomba gibi düştü.Çağatay Ulusoy iddiası sosyal medyayı salladı.

SİİRTAJANS.COM- STAR TV ekranlarının büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen dizisi Medcezir’de Yaman karakterini canlandıran yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.Ünlü aktör için ortaya atılan şok iddia gündeme bomba gibi düştü.

Ekranlara geldiği günden bu yana çok iyi bir izleyici kitlesi ve çok iyi bir başarı grafiği çizen ünlü aktör Çağatay Ulusoy’ıun Medcezir’den ayrılacağı iddia edildi.Ortaya atılan şok iddia gündemde bomba etkisi yarattı. Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu köşesinde Tv8'in yeni dizisi Maral ile ilgili bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Maral'da Hazal Kaya'ya eşlik edecek oyuncu Aras Bulut İynemli değil, Çağatay Ulusoy olacak.

 

 

Hazal Kaya dizide bir mağazasının yöneticisi olacak. Çağatay Ulusoy ise aynı mağazada görev yapan bir işçiye hayat verecek. Bir diğer iddia ise dizinin mart ayında değil şubat ayında yayınlanacağı. Bu iddiaya göre Çağatay Ulusoy Medcezir dizisinden sezonun ortasında ayrılacak. Bu iddia ileriki günlerde belli olacak.

 

Çağatay Ulusoy


2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.[2] İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri[3] bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir.Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir.Çağatay Ulusoy 'un Emir'in Yolu 'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur.Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün,Cemal Hünal,Cenk Eren,Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay dır.Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır.26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Halen Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı ve eylül ayında televizyondaŞablon:Hangi? yayınlanmakta olan Medcezir dizisinde başrol oynamaktadır. Yeni dizisinde Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4169 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim