• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Çağla Şikel'e Göğüs Frikiğinden Sonra Bir Şok Daha!

Çağla Şikel'e Göğüs Frikiğinden Sonra Bir Şok Daha!
Hafta içi gündüz kuşağının sevilen eğlence programı Her Şey Dahil'de yine çok ilginç anlar yaşandı.Geçtiğimiz günlerde canlı yayında göğsü açılan seksi sunucu Çağla Şikel yine bir şok daha yaşadı.Her Şey Dahil'de yaşanan şok gelişmeler güdneme bomba gibi

SİİRTAJANS.COM- SHOW TV ekranlarında yayına gelen Her Şey Dahil adlı eğlence programında yine çok ilginç anlar yaşandı.Geçtiğimiz günlerde canlı yayında elbisesinin azizliğine uğrayan seksi sunucu Çağla Şikel’in canlı yayında göğsü açılmıştı şimdilerdeyse yine şok bir gelişme patlak verdi.

Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Çağla Şikel ile türkücü Alişan’ın hafta içi her gün sunduğu Her Şey Dahil adlı eğlence programında şok anlar yaşandı.Canlı yayında yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi düştü. Alişan partneri seksi sunucu Çağla Şikel için şok sözler sarfetti.

 

 

Alişan canlı yayında kendini çok fena kaptırdı.Önce ayakkabılarını çıkaran Alişan sonrasında lanlı konuşmalarıyla canlı yayında skandal görüntülere sahne oldu.Her Şey Dahil adlı eğlence programın konuğu ise ünlü türkücü Bülent Serttaş oldu.Her Şey Dahil şok skandal görüntülerle gündemde bomba etkisi yarattı.

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan “Her Şey Dahil” bugün izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen programda, 1983 yılında yılın futbolcusu seçilen ve eskiden kalecilik yapan Bülent Serttaş ile Alişan’ın penaltı kapışması ekrana damgasını vurdu. Penaltı atışı sırasında ayakkabısı ayağından fırlayan Alişan’ın eğlenceli görüntüleri ise, espri konusu oldu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4732 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim