• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Çağla Şikel'i Sansürsüz göğüs videosu çıldırttı!

Çağla Şikel'i Sansürsüz göğüs videosu çıldırttı!
Çağla Şikel'i Sansürsüz göğüs videosu çıldırttı! Çağla Şıkel, Alişan'la sunduğu TV programı sırasında bir kaza yaşamış, dans ederken göğsü açılmıştı. Herşey Dahil'in jürisi olan Çağla Şikel canlı yayında geçirmiş olduğu göğüs kazası yüzünden başı dertte .

SİİRTAJANS.COM- Çağla Şikel'i Sansürsüz göğüs videosu çıldırttı! Çağla Şıkel, Alişan'la sunduğu TV programı sırasında bir kaza yaşamış, dans ederken göğsü açılmıştı. Herşey Dahil'in jürisi olan Çağla Şikel canlı yayında geçirmiş olduğu göğüs kazası yüzünden başı dertte olduğu söyleniyor. hemen hemen her yerde yayınlanan video ünlü yıldızı öfkelendirince hemen kaldırılmazsa mahkemeye vereceğini söyledi işte haberin detayları...

 

Çağla Şikel'i Sansürsüz göğüs videosu çıldırttı! Ünlü sunucu ve mankenÇağla Şıkel, Alişan'la sunduğu TV programı sırasında bir kaza yaşamış, dans ederken göğsü açılmıştı. Ünlü manken, o görüntüyü yayınlayan internet sitelerine karşı hukuk savaşı başlatmıştı. Şıkel, Youtube'da 1 milyon kez izlenen görüntülerin kaldırılması için dava açmış, 190 siteden görüntüleri kaldırtmıştı. Mahkeme, ünlü mankenin videoyla ilgili istediği yayın yasağına ret cevabı vermişti.

ÜÇ AYRI MAHKEMEDEN KALDIRMA KARARI

Çağla Şıkel, üç ayrı mahkemeden aldığı görüntülerin yayından kaldırılması kararına rağmen bir türlü görüntüyü yayından kaldırmayan Mynet isimli internet sitesine ihtarname gönderdi. İhtarnamede; iki çocuk annesi, evli bir kadın olduğunu belirten Şıkel, sansürsüz şekilde yayınlanan videonun kaldırılmaması durumunda yasal yollara başvuracağını belirtti.

Bu haber toplam 19251 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim