• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Çakallarla Dans Berlini Salladı Bomba Gelişmeler!

Çakallarla Dans Berlini Salladı Bomba Gelişmeler!
ÇakallarlaDans 3:Sıfır Sıkıntı vizyona girdi. Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı fragman izle. Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı filmin konusu Yönetmen Murat Şeker'in son filmi 'Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı', 629 bin 4 kişiyle haftanın en çok izlenen film

Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı vizyona girdi. Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı fragman izle. Çakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı filmin konusu Yönetmen Murat Şeker'in son filmi 'Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı', 629 bin 4 kişiyle haftanın en çok izlenen filmi oldu.Yapımcı Sugarworkz TAFF Pictures'tan gercekleşen açıklamaya göre, Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in senaryosunu yazdığı serinin üçüncü filmi, 5 Aralık'ta gösterime girdi.Ana karakterler Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun yanı sıra ...


Yapımcı Sugarworkz TAFF Pictures'tan yapılan açıklamaya göre, Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in senaryosunu yazdığı serinin üçüncü filmi, 5 Aralık'ta gösterime girdi. Ana karakterler Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun yanı sıra Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy'un da kadroya katıldığı film, sinemaseverlerin beğenisini topladı.

Murat Şeker'in aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği filmi, 629 bin 4 sinemasever izledi. Film, bu sayı ile haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen yönetmen Murat Şeker, filmin, Türk sinemasının 100. yılında, 100. film olarak vizyona girdiğini belirterek, bunun kendileri için anlamlı olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim