• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 17 °C

Çarptığı yaşlı kadınları ölüme terkedip kaçtı

Çarptığı yaşlı kadınları ölüme terkedip kaçtı
Mersin'de cani sürücü karşıdan karşıya geçen iki yaşlı kadına çaprtıktan sonra durmayarak olay yerinden kaçtı.Hastaneye kaldırılan kadınların ise durumları ağır..

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Mersin'de, kimliği belirlenemeyen bir sürücü, kullandığı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı iki kadına çarparak kaçtı. Hastaneye kaldırılan kadınların sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Mezitli istikametinden şehir merkezine giden ve sürücüsü belirlenemeyen 35 EA 9822 plakalı otomobil, İsmet İnönü Bulvarı Cumhuriyet Meydanı önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Nermin Bulak (64) ve Yüksel Aktaş (77) adlı iki kadına çarparak kaçtı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan kadınlar ağır yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yerde bir süre ambulans bekleyen yaralılar, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Toros Devlet ve Özel Doğuş Hastanesi'nde tedavi altına alınan kadınların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada, kadınlara çarpan araca ait tampon parçası bulunurken, görgü tanıkları otomobilin çok hızlı olduğunu ve çarptıktan sonra hiç durmadan kaçtığını söyledi.

Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan aracın yakalanması için çalışma yaptığı sırada, kazaya karışan otomobil iki kilometre ötede Mersin Otogarı önünde terk edilmiş olarak bulundu. Sürücüsünün aracı kilitleyerek kayıplara karıştığı anlaşılan 35 EA 9822 plakalı otomobilin kazadan dolayı sol ön camı ile tamponunun kırık olduğu, kaportasında da hasar olduğu belirlendi. Otomobil, polisin yaptığı incelemenin ardından otoparka çekilirken, kimliği belirlenemeyen sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu haber toplam 2960 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim