• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 19 °C

Cavcav'dan Gökhan Gönül'le alakalı flaş itiraf!

Cavcav'dan Gökhan Gönül'le alakalı flaş itiraf!
Cavcav'dan Gökhan Gönül'le alakalı flaş itiraf geldi..Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan yıllar sonra bomba itiraf..Başkan Cavcav Gökhan Gönül'ün transferi ile alakalı flaş itirafta bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav,Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunumuyla yayınlanan Sportürk programına telefonlabağlandı.

Cavcav'dan Gökhan Gönül'le alakalı flaş itiraf!

Cavcav "Uzun yıllardır futbolun içindeyim. Tabii ki Galatasaray başkanının açıklamasını doğru bulmuyorum. Ancak Fenerbahçe Kulübümüzün gerek başkanının gerek Sayın kilolu Mahmut Uslu kardeşimin bu "Cavcav'laşmasın" açıklamalarını kendime bir hakaret olarak kabul ediyorum. Cavcav adam değil, adam gibi adam. 80 yaşındayım. Hiçbir işime haram sokmam. Kimsenin hakkını yemem. Bir insan Cavcav ismini ağzına alırken bir düşünmesi lazım."

Gökhan Gönül ve Galatasaray itirafı

"Fenerbahçe bizim gibi kulüpler için bir altın madeni. Biz futbolcularımızı oraya satarız. Gökhan Gönül'ü verdim, 1 milyon 250 bin Euro'ya. Sorun Ali Şen Bey'e. Odadan çıktılar, Adnan Polat aradı, 1 milyon 750 bin Euro verdi. Gençlerbirliği oyuncu satıp ayakta durabilen bir takım. Ben ne para ne pul almıştım. Dedim ki söz verdim Adnan Polat, ben veremem kardeşim. İster 500 bin Euro isterse bin 500 Euro olsun, vermedim. Fenerbahçe, o günleri unuttu. O zaman Cavcav Cavcav'dı da şimdi Uslu Mahmut, zaten epey kilosu var, biraz daha kilo alırsa sağlığına dokunur. O yüzden Cavcav'ı falan karıştırmasın, kendi işine baksın. Türk futbolundan da elini çeksin."

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim