• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Siirt 20 °C

Çekmeceler filmine cinsel içerik sebeiyle +18 sınırı konuldu!

Çekmeceler filmine cinsel içerik sebeiyle +18 sınırı konuldu!
Çekmeceler filmine cinsel içerik sebeiyle +18 sınırı konuldu!Çekmeceler filmine cinsel içerikli olduğundan yaş sınırı getirildi!Yönetmenliğini M. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yaptığı ve başrollerinde Ece Dizdar ile Taner Birsel'in rol aldığı 'Çekmeceler

Çekmeceler filmi vizyona girmeden  +18 şoku yaşadı!Yönetmenliğini M. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yaptığı ve başrollerinde Ece Dizdar ile Taner Birsel'in rol aldığı 'Çekmeceler' filmine 18 yaş sınırı getirildi.Galası için hazırlıkların yapıldığı henüz vizyona girmeyen Çekmeceler adlı filme büyük şok..Filme +18 sınırlaması getirildi.14. İstanbul Uluslararası Bağımsız Film Festivali’nde gala yapacak olan Çekmeceler filmine 18+ sınırı geldi.

Hayatın kendisinden alınan konuyu işleyen film, otuz yaşlarında Deniz'in yaralanıp hastaneye kaldırılmasından sonra başından geçenlerin anlatılması konu ediniyor.

Deniz'in garip hikayesinin anlatıldığı film geçmişte yaşananları anlatıyor. Merakla beklenen film Dünya galaѕını 14. If İѕtanbul Uluѕlar Araѕı Bağımѕız Filmler Feѕtivali’nde yaрacak.

Bu haber toplam 15163 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim