• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Siirt 8 °C

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önaldan Şok Gelişme Magazin Gündemini Salladı

Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önaldan Şok Gelişme Magazin Gündemini Salladı
Son zamanların en çok konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.2014'ün son günlerine sürpriz aşklarıyla damga vuran Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal'a nazar değdi.Cem Yılmaz ve Ayşe

Son zamanların en çok konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.2014'ün son günlerine sürpriz aşklarıyla damga vuran Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal'a nazar değdi.Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal aşkı başladığı gibi bitti. 2014 yılının en bomba aşkıydı ikilinin ilişkisi. Yeni başlayan aşka eski sevgililerin haberleri gölge düşürdü.Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Manken Ayşe Hatun Önal, yıldırım aşkıyla birleşip yine bir şimşek hızıyla ayrılmayı tercih ettiler.

Önal, yılbaşı gecesi Almanya'daki bir kulüpte sahneye çıkmış, Yılmaz ise sevgilisini dinlemeye gitmek yerine İstanbul'da bir partiye katılmayı tercih etmişti.

Önal, o gece Twitter'ına "Hoşgörüsüzlük ve anlayışsızlık mutsuzluğa sebep, hoşgörünüze tutunun" diye yazdı, ardından o tweet'i sildi.

Daha sonra Instagram'ına, üzerinde yazar Stefano D'Anna'nın "Keyifli bir yaşam yolculuğunun ilk şartı hafif olmaktır" sözlerinin yazdığı, elinde balonlarla tek başına yürüyen bir kadının fotoğrafını yükledi.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim