• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 10 °C

Cem Yılmaz kazanana 30 bin TL ödül verecek!

Cem Yılmaz kazanana 30 bin TL ödül verecek!
Cem Yılmaz kazanana 30 bin TL ödül verecek!34. İstanbul Film Festivali'nde 'Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü'nü kazanan filmin yönetmenine CMYLMZ'dan para ödülü var..

34.düzenlenecek olan festivalde Cem Yılmaz'dan süpriz hediye geldi.Kazanana 30 bin TL Cem Yılmaz tarafından ödül verilecek.

34. İstanbul Film Festivali'ne Türkiye'den katılacak filmler için son başvuru tarihi 30 Ocak olarak belirlenmiş durumda.

Cem Yılmaz kazanana 30 bin TL ödül verecek!

Ulusal Yarışma kategorisinde yer alacak filmler arasından jürinin seçeceği 'En İyi Film'e 150 bin lira, 'En İyi Yönetmen'e 50 bin lira ödül verilecek. Ulusal Yarışma'ya katılacak filmler arasından en iyi ikinci filme Onat Kutlar anısına 'Jüri Özel Ödülü' sunulacak ve bu filmin yapımcısına da Anadolu Efes tarafından 60 bin lira özel ödül takdim edilecek.

'En İyi Kadın Oyuncu' ve 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülleri 10 biner lira olacak. İstanbul Film Festivali Altın Lale Ulusal Yarışması'nda jüri ayrıca 'En İyi Senaryo', 'En İyi Görüntü Yönetmeni', 'En İyi Kurgu' ve 'En İyi Özgün Müzik' dallarında da ödül verecek.

'Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü'nü kazanan filmin yönetmenine de CMYLMZ Fikirsanat aracılığıyla 30 bin lira para ödül verilecek.

Bu haber toplam 3502 defa okunmuştur
Etiketler:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim