• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Cerrattepe Son Dakika Haberleri: Yol kapatıp eylem yaptılar

Cerrattepe Son Dakika Haberleri: Yol kapatıp eylem yaptılar
Artvin Cerrattepe'den gelen son dakika haberleri var. İl dışından gelen ve Cerrattepe bölgesine sokulmayan grup Hopa'ya dönmüştü. Grup Akşam saatlerinde Karadeniz sahil yolunda yol kapatıp açıklama yaptı.

Artvin Cerrattepe’de gerginlik sürüyor. Bakır çıkarılacak madenin ormanı yok edeceği gerekçesiyle başlatılan eylemler her geçen gün biraz daha büyüyor. 2. Gezi olayı mı olacak bilinmez ama il dışından gelen gruplarda var. Cerrattepe'ye bugün gelen il dışı gruplar maden bölgesine sokulmadı ve polis barikatına tekmeyle aşmaya çalışan bir gruba polis biber gazıyla müdahale etmişti. 

Cerrattepe Son Dakika Haberleri: Yol kapatıp eylem yaptılar

Cerrattepe bölgesine sokulmayan protestocular akşam üzeri Karadeniz sahil yolunda lastik yakarak yolu trafiğe kapattı ve yaptıkları açıklamada maden kararından vazgeçilmeyene kadar bu eylemlerden vazgeçmeyeceklerini söylediler.  

YOL KAPATIP AÇIKLAMA YAPTILAR..

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde lastik yakarak yolu ulaşıma kapatan grup adına basın açıklaması yapan Hopa Halk Evleri Bölge Başkanı Kamil Ustabaş, maden firmasının bölgeyi terk edene kadar eylemlerinin devam edeceklerini söyledi. Yaklaşık 1 saat süren ve polisin herhangi bir müdahalede bulunmadığı yol kapama eyleminin ardından grup olaysız dağıldı.

 

Cerrattepe Son Dakika Haberleri geldikçe Siirt Ajans'ta bulabilirsiniz..

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2085 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim