• BIST 9540.55
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • Siirt 25 °C

Çift Penisli 25 yaşındaki gencin itirafları şok etti!

Çift Penisli 25 yaşındaki gencin itirafları şok etti!
Çift Penisli 25 yaşındaki gencin itirafları şok etti!25 yaşındaki bir Reddit kullanıcısı iki penisli olduğunu itiraf etti ve ekledi: Hayatım tam bir cehenneme dönüştü! Reddit'te Çift penisi olduğunu beyan eden ve kimliğini gizleyen genç adam, Rolling Ston

Siirt Ajans  25 yaşındaki bir Reddit kullanıcısı iki penisli olduğunu itiraf etti ve ekledi: Hayatım tam bir cehenneme dönüştü! Çift Penisli Gizemil genç bin kadın ve erkekle ilişkiye  girmiş ve ... Reddit'te Çift penisi olduğunu beyan eden ve kimliğini gizleyen genç adam, Rolling Stone dergisine açıklamalarda bulundu. geride bıraktığımız günlerde Reddit isimli paylaşım sitesindeki bir itiraf internet gündemini sallamıştı. işte o itirafın detayları..

Çift Penisli 25 yaşındaki gencin itirafları şok etti!

Hürriyetini gizli tutan 25'lik bir adam ‘2 penisi olduğunu ve ergenliğinin zor geçtiğini’ beyan etmiş, herkesin dikkati bir anda ‘Diphallia’ sendromuna yönelmişti. Şimdi de bu itirafçı Rolling Stone dergisine konuştu ve kitap yazmayı düşündüğünü söyledi.

Tıpta Diphallia, yani ‘çift penisli’ olarak bilinmrekte olan bir sendromla dünyaya gelen adam, 6 milyonda bir görülen bu sendromdan mustarip. Aslında bu vaka 1609 yılından bu uana görülen 1000 vakadan sadece 1i. Çok ender görülen ve tıpta "Diphallia" yani "çift penis" sendromlu adam, şimdiye kadar 1000 kadın ve erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Çift Penisli 25 yaşındaki genç 1000 kadın ve erkekle ilişkiye  girmiş 

NTV’de yer alan ve Rolling Stone’a dayandırılan habere göre 25 yaşındaki adam anılarını "İki Penisli Yaşamım" başlığıyla kitaplaştırıyor. Genç adam Rolling Stones dergisine yaptığı açıklamada "biseksüel" olduğunu da söyledi.

İki penisli genç adam, kitap yazma fikrinin nasıl doğduğunu şu sözlerle ifade etti: "Reddit'e iki penisim olduğunu yazdıktan sonra bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen meraklı, kadın ve erkek çok insan olduğunu gördüm. Her gün onlarca mesaj alıyorum. İnsanların bu merakını gidermek için anılarımı yazmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm."

 

Bu haber toplam 10389 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim