• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • Siirt 21 °C

Çığ altında kalan son şahısada ulaşıldı!

Çığ altında kalan son şahısada ulaşıldı!
Çığ altında kalan son şahısada ulaşıldı!Türkiye'yi yasa boğan Trabzon'ın Çaykara ilçesindeki çığ faciasından yine kara haber geldi.Beklenen sevindirici haber gelmedi bir işçinin daha cesedine ulaşıldı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Trabzon'un Çaykara ilçesi Karaçam mahallesindeki Balkodu-2 HES inşaatında 5 gün önce meydana gelen çığ felaketinde çığ altında kalan HES işçilerinden Lokman Çelik'in de cesedine ulaşıldı.

Trabzon'un Çaykara ilçesi Karaçam mahallesindeki Balkodu-2 HES inşaatında 5 gün önce meydana gelen çığ felaketinde çığ altında kalan HES işçilerinden Erhan Arslan'ın cesedine sabah saatlerinde ulaşılmasının ardından Lokman Çelik'in de cesedine öğleden sonra yapılan çalışmalarda ulaşıldı.
Kavlatan mevkiinde geçtiğimiz 10 Ocak Cumartesi günü yaşanan çığ felaketinde 5 HES işçisi kar altında kalmış, işçilerden Nusret Er'in cesedine olayın hemen ardından ulaşılmıştı. Çığ tehlikesi nedeniyle çalışmaların kontrollü yürütüldüğü bölgede ekipler, çığ altındaki işçilerden Muhammet Işıklı ve Özgür Özyürek'in cesetlerine önceki gün ulaşmıştı.

Bu sabah çığ altında kalan diğer HES işçileri Lokman Çelik ile Erhan Arslan'ı arama çalışmaları yeniden başlatılırken, yapılan çalışmalar neticesinde Erhan Arslan'ın cesedine sabah saatlerinde ulaşılırken, Lokman Çelik'in cesedine de öğleden sonra yapılan çalışmalar sırasında ulaşıldı. Böylece çığ altındaulaşılamayan kimse kalmadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1751 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim