• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Cimrilikte Sınır Tanımayan Küçük Emrah'a Erkenden Piyango Vurdu!

Cimrilikte Sınır Tanımayan Küçük Emrah'a Erkenden Piyango Vurdu!
Yeşilçam’da Acıların Çocuğu rolüyle fenomen hale gelen ünlü şarkıcı Emrah İpek yine çok büyük bir ses getirecek milyon dolarlık bir anlaşmaya daha imza attı.Cimrilikte sınır tanımayan Emrah STAR TV’nin yeni yüzü olacak.Acıların Çocuğu Küçük Emrah artık bü

Yeşilçam’da Acıların Çocuğu rolüyle fenomen hale gelen ünlü şarkıcı Emrah İpek yine çok büyük bir ses getirecek milyon dolarlık bir anlaşmaya daha imza attı.Cimrilikte sınır tanımayan Emrah STAR TV’nin yeni yüzü olacak.Acıların Çocuğu Küçük Emrah artık büyüdü paraya para demiyor.

Emrah, önceki gün kanalın yılbaşı çekiminde görev aldı. 2015'e girdiğimiz ilk dakikalarda Emrah, Meryem Uzerli ve Burak Özçivit "Starlar Star'da" sloganıyla yeni dizilerinin tanıtımını yapacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Meryem Uzerli Star TV'yle 2 milyon dolara, Burak Özçivit de 1 milyon dolara anlaşmıştı.

Emrah'ın da 2 milyon Dolar   aldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Emrah, bir hamburger firması için objektif karşısına geçti ve Küçük Emrah suratını takınmıştı. 80'li yıllarda 'Acıların Çocuğu' olarak anılan şarkıcı Emrah, bir hamburger firmasının reklamı için o günlere dönmüştü. Ünlü şarkıcının reklam filminden 350 bin TL aldığı konuşuluyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim