• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Siirt 4 °C

Çinli Meizu MX4 sunumu yapıldı!Özellikleri fiyatı belli oldu

Çinli Meizu MX4 sunumu yapıldı!Özellikleri fiyatı belli oldu
Çinli Meizu MX4 sunumu yapıldı!Özellikleri fiyatı belli oldu!Meizu'nun resmi facebook sayfasında Türkiye resmi satış kanalının bilgileri de paylaşıldı.

Çinli üretici Meizu'nun harika donanım özellikleri, gövde kalitesi ve performans testlerinde, ülkemizde 2000-3000TL arasına satılan cihazları geride bırakıp, buna rağmen ülkemizde 1000TL fiyattan satılacak olması, tüketiciler için muhteşem bir durum.

Büyük ihtimalle stok sorunu yaşanacak Meizu MX4 için, Türkiye'deki akıllı telefon pazarını değiştiren "oyun değiştirici" olduğunu düşünüyorum. Yüksek fiyatlı rakipleri, artık "yüksek kalite" argümanını kullanamayacak ve benzer kaliteyi yarı fiyatına satabilen bir ürüne karşı elbette zorlanacaklar. Bu sebeple uzun vadede pazarda bir değişimin gerçekleşeceği görüşündeyim.

Meizu MX4'ün Türkçe dil desteğinin de hazır olduğunu belirtelim. 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek lansmanda tanıtılacak olan Meizu MX4'ün 16GB'lık gri dengini 999TL'den, gümüş ve altın rengini ise 1049TL'den ilk resmi satış kanalı olan(kısa sürede daha farklı kanallarda eklecektir) digitalmarket.com.tr adresinden satın alabileceksiniz.

Bu haber toplam 5408 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim