• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Cinsiyet Değiştiren ünlü Oyuncu Şok Etti!Yeni İşiyle...

Cinsiyet Değiştiren ünlü Oyuncu Şok Etti!Yeni İşiyle...
Cinsiyet değiştirdikten sonra hayatını sil baştan değiştiren ünlü oyuncu Nil(şimdi ki adıyla Rüzgar) Erkoçlar bir fırında satış ve temizlik işleride çalışıyordu.Rüzgar Erkoçlar şimdilerdeyse TV dünyasına atılmak için kolları sıvadı.

SİİRTAJANS.COM- Cinsiyet değiştiren ünlü simalar arasında yer alan oyuncu Nil(Rüzgar) Erkoçlar ‘ne iş olsa yaparım’ sözlerinden sonra Şişli’de bir fırında satış ve temizlik işlerinde çalışmaya başlamıştı.Ünlü oyuncu şimdi iş değiştirdi ve farklı bir alana daha doğrusu kendi sektörüne geri döndü.

Ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar fırıncılıktan sonra şimdi de TV dünyasında bir yapım şirketinde asistanlık yapmaya başladı.Ünlü oyuncu iş değişikliğiyle gündeme bomba gibi düştü.Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu TV dünyasında geri döndü. Bu alandaki deneyimi kısa süren Erkoçlar, bu kez TV dünyasına hizmet veren bir yapım şirketinde asistan oldu. Perihan Savaş'ın haftaiçi sunduğu 'Hayat Sevince Güzel' programının ekibine katılan Erkoçlar, kablo taşımaktan çay servisine kadar her işe koşuyor.

Erkoçlar'ın fırında çalışırken çekilen fotoğrafları uzun süre gündemde kalmıştı.

 

Rüzgar Erkoçlar Kimdir?

 

Onur Rüzgar Erkoçlar[1] (d. Nil Erkoçlar, 26 Mart 1986, İstanbul), Türk oyuncu ve fotomodeldir.

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir.Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı.Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6117 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim