• BIST 9530.47
  • Altın 2473.328
  • Dolar 32.5179
  • Euro 34.8095
  • Siirt 10 °C

Cizrede Roketli Şok Saldırı Türkiye Gündemini Salladı...!!!

Cizrede Roketli Şok Saldırı Türkiye Gündemini  Salladı...!!!
Gerginliklerin yaşanılmakta olan ilçelerden birisi olan Gizrede dehşet bir gelişme yaşanıldı bugün. Cizre bugün yeni bir saldırı ile karşı karşıya geldi. Cİzre de bir GSM şirketinin baz istasyonuna atılmakta olan roket bir iş yerine isabet etti olanlar ol

ŞIrna'ın Cizre ilçesinde çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Cizre ilçesind terör gütü mensupları bir baz istasyonuna düzenlemiş olan şoke eden roketli saldırı Türkiye gündemini salladı. Baz istasyonunun üzerind bulunmakta olan binaya isabet etti dehşet gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.

 Edinilen bilgilere göre, Konak Mahallesi Silopi yolu üzerinde bulunan iş yerinin çatı katındaki bir GSM şirketine ait baz istasyonuna kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Baz istasyonuna atılan roket mermisi, istasyonun üzerinde bulunduğu Mehmet Akşit’e ait iş yerine isabet etti. İş yerine isabet eden roket büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın etkisi ile iş yeri ve çevredeki binaların camları kırıldı.
 
Yaşanan olaydan sonra Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde ve iş yeri çevresinde incelemelerde bulundu.
 
İş yerine isabet eden roket parçaları incelenmek üzere emniyete götürüldü. İş yeri sahibi Mehmet Akşit de ifadesine başvurulmak üzere emniyete gitti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 3105 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim