• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • Siirt 23 °C

Çocuğu Cinsel İstismar Şoku Sosyal Medyayı Salladı

Çocuğu Cinsel İstismar Şoku Sosyal Medyayı Salladı
TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen TAciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. IĞdır da, yedi yıldır küçük yaştaki bir kız çocuğuna hürriyetten yoksun bırakma ve cinsel istismar suçlarında aranmakta olan bir kadın yakalandığı ortaya çıktı bu çok önemli g

TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen TAciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. IĞdır da, yedi yıldır küçük  yaştaki bir kız çocuğuna hürriyetten yoksun bırakma ve cinsel istismar suçlarında aranmakta olan bir kadın yakalandığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeer TÜRkiye gündemine bomba gibi düştü.

 Iğdır'da işlediği suçtan dolayı 10 yıl hapis cezasına çarptırılan bir kadın, elektrik görevlisi kılığına giren jandarma ekiplerince yakalandı.

6 YIL SONRA YAKALANDI

2007 yılında küçük yaştaki bir kız çocuğunu "hürriyetten yoksul bırakma" ve "cinsel istismar" suçlarından gözaltına alınan S.A, tutuksuz yargılandığı davada 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Iğdır Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahkeme kararının ardından 6 yıldır yakalanamayan S.A'yı bulmak için çalışmalarını sürdürdü.

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim