• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Çocuk Parkında Hedef, Bayram Hediyesi

Çocuk Parkında Hedef, Bayram Hediyesi
Siirt Belediyesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin ortak çalışması olan ve Bölgenin en büyük çocuk oyun parkı olma özelliğini taşıyan parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Belediyesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin ortak çalışması olan ve Bölgenin en büyük çocuk oyun parkı olma özelliğini taşıyan parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hummalı bir çalışma başlatan Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkı Ramazan Bayramına yetiştirip çocuklara bayram hediyesi olarak sunmak için çalışmaları hızlandırdıklarını belirttiler.

Bahçelievler Mahallesi Kızlar tepesi karşısındaki 14 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Oyun parkı alanına Park ve Bahçeler ekiplerince beton döküldükten sonra parktaki oyun gruplarının zemini, oluşabilecek kazalara karşı çocukların korunabilmesi için yumuşak kauçuk malzeme ile kaplanıyor.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği parkın içinde çocukların güzel vakit geçirebilmeleri için ünlü masal kahramanları ve çizgi film kahramanların oluşturduğu Şirinler, Keloğlan, Hacivat Karagöz, Ulubatlı Hasan, Nene hatun gibi birçok renkli karakterin olacağı, oyun parkı ve grupları yer alacak.

Ayrıca Çocuk Dünyası Parkında Gençler için ise Basketbol sahası ve spor alanları oluşturulacak. Çocukların şimdiden ilgi gösterdiği oyun parkında, Yetişkinler için de yeşil alanlar olacak.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim