• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Cuma Günleri Yayınlanan Diziler

Cuma Günleri Yayınlanan Diziler
Cuma Günleri Yayınlanan Diziler adlı yazımızda, her cuma reyting rekorlarında rekabet yaşayan Türk dizilerini ve en beğenilen yapımları konuşacağız.

Cuma Günleri Yayınlanan Diziler adlı yazımızda, her cuma reyting rekorlarında rekabet yaşayan Türk dizilerini ve en beğenilen yapımları konuşacağız. Özellikle haftanın son günleri yaklaşırken oluşan rekabetin göz alıcı olduğunu söylemek mümkün zira eski yeni pek çok dizi, hafta sonu yaklaşırken karşımıza çıkıyor.

Reyting sırasına göre, her Cuma kanallarda yayınlanan ve rekabet içerisinde olan birkaç dizi aşağıdaki gibi sıralanmıştır ve 2016 yılında da rekabet ortamından payını almaya devam etmektedir.

Kiralık Aşk

Yapımını Ortaks Yapım ve Müge Turalı'nın üstlendiği Kiralık Aşk, Star TV'nin tartışmasız en iyi dizilerinden biri. Cuma günlerinin ise kralı olmayı başarabilen bu aşk hikayesinin sonunu herkes merak etmekte. Ne kadar devam edebileceği henüz bilinmeyen ve açıklanmayan dizide; başrolleri Elçin Sangu, Barış Arduç ve Salih Bademci paylaşıyor. Zaman zaman eğlenceli, zaman zaman durağan, zaman zaman duygusal bir kurguya sahip olan dizide mevcut aşk üçgeni etrafında dönüp duran kurgu; nereye gideceği muamma olan bir duruma doğru ilerliyor. 2016'nın en çok izlenen Cuma günü dizilerinden biri olacak Kiralık Aşk'ı üzerinden izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar

Bir zamanların reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar, yılların verdiği tecrübe ile Kanal D ekranlarında rekabete katılmaya devam ediyor. Cuma Günleri Yayınlanan Diziler içerisinde; aynı zamanda Polisiye türünün Türkiye'deki en başarılı örneklerinden biri haline gelen, Rıza Babası ve erdemli öğrencileri ile bir fenomen olan Arka Sokaklar, her sezon yenilenen senaryosu ve kısmen değişen oyuncu kadrosu ile her cuma Kanal D ekranlarında. 2016 yılı boyunca da muhtemelen devam edecek dizinin ne zaman biteceği bilinmiyor ve hâlâ büyük bir keyif ile izleyen güruhun olması muhtemel.

Karagül

Fox Tv'nin başarılı yapımlarından olan Karagül, Cuma gününün bir diğer rekabet adayı. Reytingi son zamanlarda epey yükselen dizinin dördüncü sezonunu yapması, tecrübeli bir dizi olması anlamına geliyor ve pek çok hafta reytinglerde Kiralık Aşk ile başa baş şekilde kapışıyorlar. Yapımını Avşar Film'in üstlendiği dizide başrolleri Ece Uslu, Saruhan Ünel, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek paylaşmakta. Altın Kelebek Ödülleri dahilinde, En İyi Dram Dizisi alanında pek çok ödül alan Karagül'ü üzerinden her Cuma izleyebilmeniz mümkün.

Kaynak:

Cuma Günü Yayınlanan Diğer Diziler

  • Kara Ekmek
  • Çilek Kokusu
  • İki Dünya Arasında
  • Filinta
  • Aşkların En Güzeli
  • Çınarın Gölgesinde
Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim