• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 11 °C

Damat dehşeti davasında yeni flaş gelişme

Damat dehşeti davasında yeni  flaş gelişme
Bahşiş dehşeti davasında yeni flaş gelişmeler var.Bakırköy'de düğün konvoyunu durdurarak damadı katleden 2 şahısın davasına devam edildi.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Emrah Ayabak ile Abdülkadir Ayabak ve maktul Aziz Baş'ın nişanlısı Sevda Bulut, annesi Döndüye Baş ve babası Bekir Baş katıldı.
Duruşmada tanık olarak ifade veren İlyas Ölük, olay günü bir kafede oturduğunu anlatarak, "Siyan renkli bir araç, gelin arabasının önünü kesti. Gelin arabasından inen bir kişi siyah renkli aracın şoförünü yumruklamaya başladı. Bu sırada düğün alayından başka kişilerinde siyah renkli aracın yanına gitti. Kalabalık oluşunca siyah renkli aracın şoförü arabayı hareket ettirdi.
Araç hareket halindeyken damat aracın yanında koşmakta ve şoföre vurmaktaydı. Olayın sonucunu göremedim. Herhangi birininde araca sıkıştığını görmedim" dedi.
Diğer bir tanık Emre Benlidayı ise damatın siyah renkli aracın yanına gittiğini gördüğünü belirterek, "Kalabalık oluşunca siyah renkli araç hareket etti. Araç duran bir minibüse çarptı ve kaçtı" diye konuştu.

Tutuklu sanıkların avukatları, müvekkillerinin adli kontrol tedbirleri uygulanarak tahliye edilmelerini talep etti. Mahmehe heyeti, sanıklar Emrah Ayabak ve Abdülkadir Ayabak'ın üzerilerine atılı suçun vasfı, mahiyeti, mevcut delil durumu, kaçma şüphelerinin bulunması sebebiyle tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim