• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Siirt 19 °C

Davutoğlu’ndan peş peşe müjdeler!

Davutoğlu’ndan peş peşe müjdeler!
Davutoğlu’ndan peş peşe müjdeler!Başbakan Ahmet Davutoğlu,gittiği her yerde yapmış olduğu açıklamalarda bir müjdeli haber veriyor.Bu kez müjdeli haber Kobi'lere geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu daha önce esnafa faizsiz kredi, ev alacaklara müjdeyi vermiş ardından ise kıdem tazminatı konusunda müjdeli haber vermişt.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Girişimcilik ödül törenine katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, KOBİ’ler için Kurumsallaşma ve Markalaşma Destek Programı’nı başlatacaklarını ifade ederek, “İşletme başına 150 bin TL destek verilecek” dedi.

3 işletmenin oluşturacağı teknolojik işbirliklerine tam 300 bin TL geri ödemesiz ve 1,2 milyon geri ödemeli destek verileceğini anlatan Başbakan, KOBİ’lere inovasyon ve AR-GE desteklerinde de yüzde 50 oranında artış yapacaklarını duyurdu.

Davutoğlu, kadın ve engelli girişimci desteğinden şehit ve gazi yakınlarının da yararlanacağını, destek limitinin ise yüzde 10’dan yüzde 20’ye çıkarılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim