• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Siirt 17 °C

Dehşet Gelişme .. 14 yaşındaki özbe öz kızına Cinsel tacizde bulunan baba ..

Dehşet Gelişme .. 14 yaşındaki özbe öz kızına Cinsel tacizde bulunan baba ..
Dehşet Gelişme .. 14 yaşındaki özbe öz kızına Cinsel tacizde bulunan baba .. Konya'nın Akşehir ilçesinde 80 yaşındaki Ü.Ö., 14 yaşındaki özbe öz kızı G.Ö.'yü 2 yıldır taciz ettiği iddiasıyla yaka paça yakalanarak ...

Siirt Ajans Dehşet Gelişme .. 14 yaşındaki özbe öz kızına Cinsel tacizde bulunan baba .. Konya'nın Akşehir ilçesinde 80 yaşındaki Ü.Ö., 14 yaşındaki özbe öz kızı G.Ö.'yü 2 yıldır taciz ettiği iddiasıyla yaka paça yakalanarak tutuklandı. Yaşlı adam 2 yıl evvel de aynı mahallede bir kızı tacizde bulunduğu iddiasıyla 2 ay cezaevinde kalmak suretiile tutulduğu ifade edildi.

 Ortaokul 3'üncü sınıf talebesi olan G.Ö., geçtiğimiz çarşamba günü jandarmaya başvurarak, babası Ü.Ö.'nün kendisine 2 yıldır tacizda bulunduğu yönunde bir iddiada bulunup babası hakkında şikayette bulundu. yapılmış olan bu şikayet başvurusu sonrasında harekete geçen jandarma ekipleri, Ü.Ö.yü evinde kıs kıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Dehşet Gelişme .. 14 yaşındaki özbe öz kızına Cinsel tacizde bulunan baba ..

4'ü kız 6 çocuk babası olan 80 yaşındaki Ü.Ö., suçlamaları red etti. Ü.Ö.'nün 1998 yılında ilk eşi vefat ettikten bir yıl kadar süre sonra ikinci evliliğini gerçekleştirdiği, taciz iddiasında bulunan küçük kızın da ikinci eşinden dünyaya geldiği ortaya çıktı.

Yapılmış olan sorgulamanın sonrasında geçtiğimiz perşembe günü adliyeye sevk edilen Ü.Ö., çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklandı. Yaşlı adamın 2 yıl önce da aynı mahalle bir kızı taciz ettiği iddiasıyla 2 ay cezaevinde tutuklu kaldığı ifade edildi.

 

Bu haber toplam 5036 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim