• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Dehşete Düşüren Şok Gelişme Sevgilisini Tam 4 Defa...

Dehşete Düşüren Şok Gelişme Sevgilisini Tam 4 Defa...
TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Antalya da tüyleri diken diken eden bir gelişme yaşanıldı. ÜÇ Çocuk babası olan Z.ü., SEvgilisi olduğu idia edilen 25 yaşındaki CAnan Göktaş ile barışmak istedi fakat olanla

TÜrkiye de bir türlü bitmek bilmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Antalya da tüyleri diken diken eden bir gelişme yaşanıldı. ÜÇ Çocuk babası olan Z.ü., SEvgilisi olduğu idia edilen 25 yaşındaki CAnan Göktaş ile barışmak istedi fakat olanlar oldu dehşet anlar yaşanıldı. Barışma teklifini reddeden sevgilisini dört yerinden bıçakladığı ortaya çıktı.

Olay, gece yarısı Antalya’nın Aksu İlçesi’nde meydana geldi. Ticaretle uğraşan Zafer Ü., kız arkadaşı olduğu öne sürülen ve kendisinden ayrılmak isteyen Canan G. ile çalıştığı markete giderek barışmak istedi. 3 çocuk babasının barışma teklifini kabul etmeyen genç kadın, görüşmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Zafer Ü, yanında taşıdığı bıçakla Canan G.'yi 4 yerinden bıçakladı. Genç kadın, iş arkadaşlarınca çağrılan 112 Acil Servis ekibinin müdahalelerine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim