• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • Siirt 18 °C

Demba Ba ve Töre'den İyi Haber

Demba Ba ve Töre'den İyi Haber
Beşiktaş’ta yarın oynanacak Liverpool maçı öncesi sakatlıkları devam eden Gökhan Töre ve Demba Ba’dan iyi haberler geldi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında yarın Liverpool ile oynanacak karşılaşma öncesi Beşiktaş cephesinde sakat futbolculardan sevindirici haberler geldi.

 


Liverpool ile oynanan İngiltere'deki ilk maçta sol ayak bileği burkulan ve Eskişehirspor deplasmanında sonradan oyuna girerek riske edilen Gökhan Töre'nin tedavisinin sürdüğü bildirilirken, milli futbolcunun yarın sahada yerini alabileceği de gelen haberler arasında. Gökhan’ın normal yollarla sakatlığının geçmemesi durumunda ise yarın iğneyle sahada olabileceği de belirtildi.

 

Dünkü antrenmana çıkmayan yıldız futbolcu dinlendirilerek Liverpool maçına da hazır hale getirilmeye çalışılıyor. Beşiktaş’ta Liverpool maçı öncesi bugün gerçekleştirilecek son antrenmanda Gökhan Töre, çalışmalara katılması durumunda yarın sahadaki yerini alabilecek.

 


Hafta sonu Eskişehirspor ile oynanacak maç öncesi ilk 11’de ısınmak için sahaya çıkan Demba Ba, ısınma sırasında hafif bir sakatlık geçirmiş ve kadrodan çıkarılmıştı. Kalçasında bir problem olan Senegalli futbolcudan da Liverpool maçı öncesi sevindirici haberler geldi.

 

Siyah-beyazlı golcü futbolcunun yapılan testlerinde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı ve yarın oynanacak Liverpool maçında sahadaki yerini alabileceği belirtildi. Demba Ba'nın bugünkü Beşiktaş antrenmanında yer alması bekleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim