• BIST 9679.8
  • Altın 2487.627
  • Dolar 32.4195
  • Euro 34.4489
  • Siirt 13 °C

Demba Ba'ya Fransa'da sunucudan ŞOKK soru! Müslüman mısın yoksa...

Demba Ba'ya Fransa'da sunucudan ŞOKK soru! Müslüman mısın yoksa...
Demba Ba'ya Fransa'da sunucudan ŞOKK soru! Müslüman mısın yoksa...Beşiktaş’ın yıldız forvet otuncusu Demba Ba, dün Canal Plus’ta bir programda konuk oldu. Burada Paris’teki saldırı hakkında görüşünü beyan eden ...

Demba Ba'ya Fransa'da sunucudan ŞOKK soru! Müslüman mısın yoksa... Beşiktaş’ın yıldız forvet otuncusu Demba Ba, dün Canal Plus’ta bir programda konuk oldu. Burada Paris’teki saldırı hakkında görüşünü beyan eden yıldız oyuncuya kendisini oşke eden bir soru soruldu.

SORULAN SORU KARŞINDA ŞAŞIRDI


Feansanın bir numaralı gündemi son günlerde düzenlenen hain saldırılar.
 
Canal Plus’ta bir programa konuk olan Demba Ba’ya saldırılar konusunda hakkındaki yorumu ve “Je suis Charlie” yazılı bir t-shirt giyip giymeyeceği sorusu yönetildi.  sorulmuş olan bu soruya yıldız futbolcu Demba Ba, böyle bir t-shirt giymeyeceğini ifade ederken, “Ölenlerin ailelerinin acısı paylaşmak için siyah bir t-shirt giyeceğim. Bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü başka yönlere çekilebiliyor” sözlerini kullandı.
 
Programın sunucularından Stephane Guy ise Demba Ba’ya oldukça ilginç bir soru da sordu. Senegalli golcüye, “Müslüman mısın yoksa İslamcı mı?” diyen Guy’a Fransızlar Twitter’dan sert tepki gösterdi.
 
son 16 turundaki PSG-Chelsea eşleşmesinde ise PSG’yi tuttuğunu söyleyerek şaşkınlık yarattı. Yıldız oyuncu, PSG’nin toparlayıp Ligue 1’de de şampiyonluk ipini göğüsleyeceği iddiasında da bulundu.
 

Bu haber toplam 5136 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim